Mobilya ve Dekorasyon Programı Öğrencilerinden Motivasyon Yemeği - 15 Mayıs 2013

Mobilya ve Dekorasyon Programı 1 ve 2. sınıf öğrencileri final sınavları öncesi motivasyon yemeğinde bir araya geldiler. Yemekte konuşan Mobilya ve Dekorasyon Programı danışmanı Öğr.Gör. Ayşin AŞKIN final sınavlarına kalan şu kısa süre içerisinde öğrencilere daha yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarını fayda sağlayacağını söyleyerek, mezun olacak öğrencilerine bundan sonra ki süreçte başarılar diledi.

Yemek sonunda 2. sınıf öğrencilerinin Öğr.Gör. Ayşin AŞKIN ile birlikte “Atık Malzemeler Kullanılarak Yeni Ürünler Elde Etmek” amacıyla yaptıkları ürünlerini sergilediler. Öğr.Gör.Ayşin AŞKIN Öğrencilerin yeteneklerinin de ortaya çıkarılmasını sağlayan bu çalışmada yaratıcılık, özgünlük, uygulanabilirlik ve kullanılabilirlik özelliklerini göz önünde alarak gerçekleştirdiklerini ve atık ve düşük değerli malzemelerin yeniden kullanılmasının çevrenin ve doğanın dengesinin korunabilmesi ve doğaya verilen zararın minimuma indirilebilmesi açısından son derece önemli olduğunu açıklayarak işe yaramaz olarak değerlendirilen bu malzemelerin yeni güzellikler yaratarak değerlendirilebileceğini belirtti.