Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Mobilya Ve Dekorasyon Programı Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret

Meslek Yüksekokulumuz Mobilya ve Dekorasyon Programı II. Sınıf öğrencileri yaşlılar haftası münasebetiyle, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ayşin AŞKIN koordinatörlüğünde BİSEV Biga Huzur Evi’ni ziyaret ettiler.

Bir gün herkesin yaşlanacağını ve yaşlı insanların hayat tecrübelerinden mutlaka yararlanılması gerektiğini düşüncesiyle öğrenciler, yaşlılarla sohbet ederek onların yaşam deneyimlerini dinlediler ve güzel bir gün geçirdiler.

Öğr. Gör. Ayşin AŞKIN’ da  dünün gençleri, bugünün yaşlıları olan büyüklerimizi hatırlamak ve yüzlerinde küçükte olsa bir tebessüm bırakmak amacıyla bu geziyi düzenledik dedi.
 Bir gün bizlerde yaşlanacağız ve yaşlandığımızda toplumdan nasıl bir ilgi bekliyorsak önce kendi yaşlılarımıza ilgi göstermeliyiz. Onların her birinin yaşam tecrübesi ve bilgisi birçok insanın gelecek yaşamını yakından ilgilendiren öykülerle dolu. Bu etkinliklerdeki amacın da gençlerin duyarlılıklarını arttırmak; farkındalık oluşturmak; farklı yaş ve durumlar hakkında bilinçlendirmek olduğunu belirtti. Etkinliklere katılan öğrenciler çok duygulandıklarını, farklı sahneler yaşadıklarını belirterek memnun olarak ayrıldılar
.