Mezun Öğrenciden Öğrencilere Bilgilendirme

Mobilya ve Dekorasyon Programı 2010 yılı mezun öğrencisi Hakan Işık, öğrenci arkadaşlarına sektöre ilişkin tecrübeleri ile ilgili tavsiye niteliğinde önemli bilgiler verdi.

Konuşmasında öğrencilere mesleki ve teknik eğitimin öneminden bahsederek okulda ve iş hayatında başarılı olmak için yapılması gerekenlerden söz etti. Girişimciliği ile Balıkesir'de kurduğu mobilya işletmesini, ileriye dönük planlarını, ürün ve pazarını genişletme hedeflerini anlattı. İş hayatına başladıktan sonra eğitimin ve özelliklede mesleki ve teknik eğitimin işletmelerde rekabet gücünün arttırılması için önemini çok daha iyi anladığını ifade etti. Bu nedenle de öğrenci arkadaşlarına sektörde aranan elemanlar olmaları için hedeflerini doğru seçerek kendilerini geliştirmeleri gerektiğini tavsiye etti. Bölüm başk. Öğr. Gör. Ayşin Aşkın ve Program danışmanı Öğr. Gör. Faruk Çetin kendisine davetlerini kırmayıp geldiği, bilgi ve tecrübelerini paylaştığı için teşekkürlerini sundular. Konuşma öğrencilerin sorularının cevaplanması ile son buldu.