Meslek Yüksekokulumuzun Konuğu Yeniçiftlik Kooperatif Başkanıydı…

Meslek Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü Kooperatifçilik Programı, konusunda uzman konukları ağırlamaya devam ediyor. Programın bu haftaki konuğu kurumsallaşması ve tarım alanında bir çok başarısıyla adından sıkça söz ettiren Yeniçiftlik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin BULUT idi.

Kooperatifçilik Programı 1. ve 2. Sınıf öğrencilerinin katıldığı ve okulumuz konferans salonunda gerçekleşen buluşmada öğrenciler başarılı bir kooperatifin nasıl olması gerektiğini ve nasıl yönetilmesi gerektiğini ilk ağızdan dinlemiş oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin BULUT öğrencilere deneyim ve tecrübelerini aktardığı konuşmasında kooperatifçilik modelinin günümüz dünyasında ve ülkemizde giderek tercih edilen bir işletme modeli olduğunun altını çizerken, kendilerini gelecekte bir kooperatifte yönetici olarak görmeleri gerektiğini ve buna göre kendilerini yetiştirmeleri gerektiğini belirtti. Kooperatifçilik programı Koordinatörü Öğr. Gör. Muradiye ÖZEL ÖDÜL’de ülkemizin önde gelen ve başarılı kooperatiflerinden birinin yönetim kurulu başkanını ağırlayarak öğrencilerle buluşturmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek tecrübelerini öğrencilere aktaran BULUT’ a Meslek Yüksekokul yönetimi adına bir teşekkür belgesi verdi.