MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDA ORYANTASYON EĞİTİMİ BAŞLADI
Meslek Yüksekokulumuzun 1. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan Oryantasyon Eğitimi; 29 Eylül 2015 Salı günü konferans salonunda, Gıda İşleme Bölümü öğrencilerine yapılan sunumla başladı.

Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Bahaddin Zayim tarafından gerçekleştirilen sunumda, öncelikle Üniversitemiz, Meslek Yüksekokulumuz ve İlçemiz hakkında genel bilgiler verildi. Öğrencilerimizin üniversite hayatına uyumlarının hızlandırılmasını amaçlayan eğitimde ders geçme sistemi, kayıt yenileme, sınavlar, atölye ve laboratuvarlar, staj, yönetmelikler konularında kapsamlı bilgiler verildi. Ayrıca sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ile öğrenci toplulukları hakkında bilgilerin aktarıldığı oryantasyon eğitimi, Gıda Teknolojisi (Örgün), Gıda Teknolojisi (İ.Ö) ile Süt ve Ürünleri Teknolojisi öğrencilerinin sordukları soruların Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Bahaddin Zayim ve Biga Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Şefi Gülşen DEMİRCAN tarafından cevaplandırılması ile son buldu.
229-tpjs-r1.jpg
229-tpjs-r2.jpg