Meslek Yüksekokulumuzda Kalite Güvencesi Eğitimi Yapıldı.

Meslek Yüksekokulumuz Kalite Güvence çalışmaları kapsamında YÖKAK’ın yeni yaklaşımları, KİDR 2.0 ve üniversite yönetim bilgi sistemi (ÜYBS) konularında Üniversitemiz Kalite Güvence Üst Kurul Üyesi ve aynı zamanda Meslek Yüksekokulumuz İşletme Programı Danışmanı Öğr. Gör. Ergül Söylemezoğlu ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığı UMİS Sorumlusu Murat Eser tarafından eğitim toplantısı gerçekleştirilmiştir.

21 Ocak 2020 Salı günü saat 10:30’da Biga Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Biga MYO Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü, Biga Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleşen kalite güvencesi çalışmaları hakkında detaylı bilgi vermiştir.

Bölüm başkanları ve program danışmanlarının katılımı ile gerçekleşen toplantıda; YÖKAK'ın yeni yaklaşımları, KİDR 2.0, üniversite bilgi yönetim sistemi (ÜYBS), akreditasyon ve değerlendirme ölçütleri konularında Öğr. Gör. Ergül Söylemezoğlu tarafından detaylı bilgi verilmiş ayrıca UMİS Sorumlusu Murat Eser tarafından uygulama hakkında örnekleme yapılmıştır.