Meslek Yüksekokulumuzda Bölüm Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi

15 Ekim 2018 Çarşamba günü toplantı salonunda Müdür Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü’nün başkanlığında müdür yardımcıları, bölüm başkanları ve yüksekokul sekreterinin katılımları ile toplantı düzenlenmiştir.

Toplantıda Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin uygulamalı eğitim kapsamında Biga Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılması planlanan eğitim ve işbirliği protokolü, 2019-2020 Akademik yılında açılması düşünülen programlar, Prof. Dr. Ramazan AYDIN yerleşkesinde yapımı devam eden yeni binamızın durumu, GMKA Proje çağrısı gibi konularda görüşler dile getirildi.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü; oldukça verimli geçen toplantının her ay rutin olarak yapılmasını kararlaştırdıklarını belirterek, “sayın bölüm başkanlarımız ile eğitim-öğretim alanındaki sıkıntılarımızın giderilerek daha kaliteli eğitimin nasıl sağlanabileceği üzerinde görüş alışverişinde bulunduk” demiştir.