Meslek Yüksekokulumuzda Bölüm Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi.
Biga Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Güz yarıyılı Bölüm başkanları toplantısı, 15 Aralık 2015 günü Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Suat UĞUR başkanlığında gerçekleştirildi.
Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ, Öğr. Gör. Bahaddin ZAYİM ve tüm bölüm başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda güz yarıyılının değerlendirmesinin yanısıra sınavlar, 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Bahar yarıyılı yılı ders dağılımları, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılından itibaren yapılması düşünülen ders planları değişikleri, öğrenci stajları, staj yeri kabul formunun yeni metni görüşüldü. Eğitim öğretim ve araştırma faaliyetlerinin kalitesinin arttırılması amacıyla yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu toplantı, bölüm başkanlarının görüş ve önerilerini paylaşmaları ile sona erdi.
242-zgmu-r1.jpg
242-zgmu-r2.jpg