Meslek Yüksekokulumuzda Bazı Programlarda Program Temsilciliği Seçimleri Yapıldı.

Üniversitemiz 2016-2018 Dönemi Öğrenci Konseyi Seçimleri ile ilgili olarak Meslek Yüksekokulumuzun Kooperatifçilik, İşletme Yönetimi, Süt ve Ürünleri Teknolojisi, Pazarlama ve Mobilya Dekorasyon programlarında olmak üzere 5 programında öğrenci temsilciliği seçimi 04.10.2017 Perşembe günü konferans salonunda yapılmıştır.

Yükseköğretim kurumları öğrenci konseyleri ve yükseköğretim kurumları ulusal öğrenci konseyi yönetmeliğine göre yapılan seçimlerde oy verme işlemi saat 14.00 (%60 çoğunluk), 15.00 (%50 çoğunluk) ve 16.00 (salt çoğunluk) esasına göre gerçekleştirilmiştir. Yeni seçilen program temsilcileri ile mevcut diğer 8 programın temsilcileri, 10.10.2017 Salı günü yapılacak olan toplantı ile kendi aralarından Meslek Yüksekokulu Öğrenci temsilcisini belirleyeceklerdir.

Öğrenci Temsilcisi Seçim Sonuçları

S.No