Meslek Yüksekokulumuz Program Temsilcileri, Biga Emniyet Müdürlüğüne Başsağlığı Ziyaretinde Bulundu

Biga Meslek Yüksekokulu Öğrenci Temsilcisi Ömer DURMAZ başkanlığında gerçekleşen ziyarete program temsilcileri Elif ZEYREK, Batuhan LEVENT, Doğukan DOLAPÇI, Demet YAŞAR, Ferhat ÇAM, Ferdi KOCAMAN, Gökdeniz YÜRÜK, Eda Nur ER, Cansu DOĞAN, Kenan ÇETİN ve Enes YAVAŞ katıldılar.

Biga İlçe Emniyet Müdürü Murat SARI tarafından karşılanan öğrenciler adına konuşan Biga Meslek Yüksekokulu Öğrenci Temsilcisi Ömer DURMAZ yaptığı konuşmada; “ Vatan sahibi olmanın kıymetli hallerini anlamak için canımızı en çok yakan yerden imtihan oluyoruz. Acınızı paylaşıyoruz. Allah’tan geldik, O’na döneceğiz. Şehitlerimize rahmet, geride kalanlarına sabır ve metanet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Ülkemizin başı sağolsun. “ dedi.

Biga Emniyet Müdürü Murat SARI, öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.