Meslek Yüksekokulumuz Personeli Geleneksel Öğle Yemeği Etkinliğinde Bir Araya Geldi.

Meslek Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli, 17 Nisan 2019 çarşamba günü Abdiağa Köyünde faaliyet gösteren Kasap Adnan’da geleneksel hale getirilen öğlen yemeği etkinliğinde biraraya gelmişlerdir.

Yemek sonrası aramıza yeni katılan Yönetim ve Organizasyon Bölümü Öğretim Görevlileri Öğr.Gör. Dr. Ahmet ŞAHBAZ ve Öğr. Gör. Dalga AKYÜZ hocalarımıza hoşgeldin pastası kesilmiştir. Etkinlikte konuşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ “Ahmet ŞAHBAZ ve Dalga AKYÜZ hocalarımıza aramıza hoş geldiniz diyor, Okulumuza katkılarını bekliyor, akademik hayatlarında başarılar temenni ediyoruz.'' demiştir. Meslek Yüksekokulumuzda görev almaktan duydukları memnuniyeti dile getiren hocalarımız, böylesine sıcak bir ortamda karşılandıkları için herkese teşekkür etmişlerdir.

Yemek etkinliğinde ayrıca Elektrik ve Enerji Bölümü Öğretim Görevlisi Kerim BÖYÜKATA’ya bebek hediyesi takdim edilmiştir.