Meslek Yüksekokulumuz Öğrencileri Trakya Bölgesel Kariyer Fuarına Katıldılar.

24- 25 Şubat 2020 tarihlerinde Edirne'de Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Trakya Bölgesel Kariyer Fuarına 14 öğrencimiz katılım sağlamışlardır.

Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül  Üniversitesi, Kırklareli  Üniversitesi ve Tekirdağ Namık Kemal  Üniversitesinin paydaşlığında gerçekleştirilen fuarda; bölgedeki üniversitelerin özellikle seçkin öğrencileri ile istihdam ve fark yaratma potansiyeli olan iş- kamu kurumlarının biraraya getirilmesi hedeflenmektedir.

Açılış törenine Üniversitemiz adına Rektör Prof. Dr. Sedat MURAT’ın da katıldığı fuarda, öğrencilerimiz stand açan 200 civarındaki kamu-özel sektör kuruluşu firmadan alanları ile ilgili olanlardan bilgi alarak iş başvurusu bulunma fırsatı yakalamışlardır.

Oldukça verimli geçen fuar etkinlikleri sonrasında öğrencilerimiz; başta Selimiye Camii olmak üzere Edirne’nin tarihi alanlarını gezmişlerdir.