Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilciliğine Ömer DURMAZ Seçildi

Üniversitemiz 2016-2018 Dönemi Öğrenci Konseyi Seçimleri ile ilgili olarak Meslek Yüksekokulumuz öğrenci temsilcisi, 05.01.2016 Pazartesi günü saat 13.00'de yapılan seçimle belirlendi.

Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Suat UĞUR, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ, Müdür Yarduımcısı ve aynı zamanda Seçim Konseyi Başkanı Öğr. Gör. Bahaddin ZAYİM, Komisyon üyeleri Yrd. Doç. Dr. Ahmet UZATICI, Öğr. Gör.Selin NEHİR, Yüksekokul Sekreteri B.Ali BAŞARAN ve öğrenci temsilcisi Saliha KAMYAN ile 12 programın seçilmiş  olan  temsilcisinin katılımı ile gerçekleşen toplantı, temsilcilerin kendilerini tanıtımı ile başladı.

Öğrenci temsilciliğinin önemli bir sorumluluk gerektirdiğini belirten Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Suat UĞUR, “Seçilen öğrencimize şimdiden başarılar dilerim.” demiştir.

Daha sonra yapılan seçimde, katılımcıların tamamının oyunu alan Ömer DURMAZ, Biga Meslek Yüksekokulu temsilcisi seçilmiştir. Aynı zamanda Pazarlama programı temsilcisi olan DURMAZ, program temsilcilerine katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Sizlerin fikirleri benim için çok önemli, el birliği ile sorunlarımızın çözümü için birlikte çalışacağız. Öğrenci arkadaşlarımla sayın hocalarım arasında köprü olmaya çalışacağım.” demiştir. Toplantı, öğrenci temsilcilerinin ayda bir toplanmaları kararı ile sona erdi.