Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilciliğine Batuhan LEVENT Seçildi.

Üniversitemiz 2016-2018 Dönemi Öğrenci Konseyi Seçimleri ile ilgili olarak Meslek Yüksekokulumuz öğrenci temsilcisi, 10.10.2017 Salı günü saat 14.00'de yapılan seçimle belirlendi.

Biga Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda Seçim Konseyi Başkanı Öğr. Gör. Bahaddin ZAYİM, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ, Komisyon üyeleri Yrd. Doç. Dr. Ahmet UZATICI, Öğr. Gör. Selin NEHİR, Yüksekokul Sekreter B. Ali BAŞARAN ile oniki (12) program  temsilcisinin katılımı ile gerçekleşen toplantı, program temsilcilerin kendilerini tanıtımı ile başladı.

Öğrenci temsilciliğinin önemli bir sorumluluk gerektirdiğini belirten Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Bahaddin ZAYİM, “Yükseköğretim kurumları ulusal öğrenci konseyi yönetmeliği gereği; Meslek Yüksekokulumuzun Kooperatifçilik, İşletme Yönetimi, Süt ve Ürünleri Teknolojisi, Pazarlama, Mobilya ve Dekorasyon programlarının yeni öğrenci temsilcileri 04.10.2017 Perşembe günü yapılan seçimle belirlenmişti. Bugün sizler, öğrenci temsilciliğinin düşmesi nedeniyle bir yıl süreli olarak bu göreve seçilecek olan öğrenci temsilcisini belirleyeceksiniz. Seçilecek olan öğrencimize şimdiden başarılar dilerim.” demiştir.

Öğrenci temsilcisi adaylarının projelerini anlatmasından sonra yapılan seçimde, oy çokluğu ile Batuhan LEVENT, Biga Meslek Yüksekokulu öğrenci temsilcisi olarak seçilmiştir. Aynı zamanda Metalurji programı temsilcisi olan LEVENT, program temsilcilerine teşekkür ederek, “Sizlerin fikirleri benim için çok önemli, el birliği ile sorunlarımızın çözümü için birlikte çalışacağız. Öğrenci arkadaşlarımla sayın hocalarım arasında köprü olmaya çalışacağım.” demiştir. Toplantı, öğrenci temsilcilerinin ayda bir toplanmaları kararı ile sona erdi.