Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulumuz Akademik Kurulu Gerçekleştirildi
Biga Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Bahar Yarıyılı Akademik Genel Kurul Toplantısı, 01 Haziran 2016 Çarşamba günü Biga Meslek Yüksekokulu konferans salonunda Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Suat Uğur ve akademik personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantı, Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Suat Uğur'un  açılış konuşmasıyla başladı. Müdür Doç. Dr. Suat Uğur konuşmasında  göreve başladığından itibaren Biga Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Uğur, Meslek  Yüksekokulu'nun yerel dinamikler - sanayi işbirliği ve bu konuda yapılan çalışmalara, fiziksel ve teknik altyapı gelişimi ile kısa ve orta vadedeki sorunlarını ve çözüm önerilerini anlattı. Müdür Uğur,  ''Akademik Kurulumuza katıldığı için ve her zaman bize destek olup çalışma standartlarımızı yükselttiği için ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer'e sonsuz teşekkür ediyorum.'' dedi.

Sonrasında bölüm başkanları, bölümleriyle ilgili yaptığı sunumda, bölüm ve programların tanıtımı; güçlü ve zayıf yönleri hakkindakİ düşünce ve taleplerini belirttiler. Ayrıca 27-31 Mayıs 2016 tarihlerinde Polonya/Krakow'da bulunan Dabrowa Gornızca Üniversitesinde düzenlenen Erasmus anlaşması, AB projeleri gibi konuların da ele alındığı teknik inceleme gezisine katılan Meslek Yüksekokulu Erasmus koordinatörü Öğr.Gör.Selin Nehir tarafından sunum yapılmıştır.
ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ise yaptığı konuşmada, Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Suat Uğur'a  teşekkür ederek Biga Meslek Yüksekokulu'unun kendini gösteren, özverili çalışmalarından duyduğu memnuniyeti aktardı. Prof. Dr. Acer, "Elimden geldiği kadar bu toplantılara katılmak istiyorum. İki yıl içerisinde Meslek Yüksekokulumuzun fiziki ve idari alt yapısı ile Ramazan Aydın Yerleşkesİndeki yeni binalarına kavuşması için çalışmalarımız devam etmektedir.'' demiştir.

Akademik Genel Kurulu, öğretim elemanlarının sorularının Rektör Prof. Dr.Yücel Acer tarafından cevaplandırılmasının ardından verilen kokteyl ile sona erdi.

287-kcjv-r1.jpg
287-kcjv-r2.jpg
287-kcjv-r3.jpg
287-kcjv-r4.jpg
287-kcjv-r5.jpg