Kozçeşme İlkokulu ve Ortaokulu’na Kırtasiye Yardımı - 13 Mayıs 2013

Yüksekokulumuz tarafından yaklaşık 210 öğrencinin eğitim-öğretim gördüğü Kozçeşme İlkokulu ile Kozçeşme Ortaokuluna kırtasiye yardımında bulunuldu. Taşımalı eğitimle Arabakonağı, Beyçayırı, Çömlekçi, Dumanlı, Gündoğdu, Gürgendere, Hisarlı, Karaağaç, Kazmalı ve Selvi köylerinden gelen öğrencilerin aldıkları hediyelere oldukça sevindikleri gözlerinden okundu.

Okul müdürü Ayhan Demirtaş “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga MYO’nun okullarına yaptıkları ziyaretten memnun kaldıklarını ve öğrencilere yapılan kırtasiye yardımlarından dolayı çok teşekkür ettiklerini” ifade etti. Biga Meslek Yüksekokulu müdürü Doç.Dr. Şemun Tayyar ise “üniversitemizin en eski akademik birimlerinden olan yüksekokulumuzun çevre ile olan etkileşiminin artacağını ve sosyal sorumluluk projelerinin bundan sonraki günlerde de devam edeceğini” belirtti.