KOOPERATİFÇİLİK PROGRAMININ EGE GEZİSİ
13 Mayıs Cuma günü Meslek Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü Kooperatifçilik Programı Danışmanı Öğr. Gör. Muradiye ÖZEL ÖDÜL gözetiminde 1. ve 2. Sınıf öğrencileri, İzmir'in Tire ilçesinde faaliyet gösteren ülkemizin önde gelen kooperatiflerinden S.S. Tire Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ziyaret etti.

Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut ESKİYÖRÜK ve çalışanlarının samimi bir şekilde karşılamalarının ardından öğrencilere toplantı salonunda, ESKİYÖRÜK tarafından kooperatifin tarihi, çalışmaları ve projeleri hakkında geniş bilgi verildi. Sunum sonrası kendisine ülkemiz kooperatifçiliğinin gelişmesi ve kurumsallaşmasında gösterdiği örnek ve başarılı faaliyetlerden dolayı plaket takdim edildi. Gezi, kooperatife ait tesislerin incelenmesiyle sona erdi.

Günün ikinci bölümünde öğrenciler Şirince, Efes Antik Kenti ve Kuşadası'na kültürün ve eğlencenin bir arada olduğu, geride güzel anılar bırakarak yorgun ama mutlu tamamladılar.

281-feow-r1.jpg
281-feow-r2.jpg