KOOPERATİFÇİLİK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ EDİRNE'DE
ÇOMÜ Biga Meslek Yüksekokulu Kooperatifçilik Programı teknik gezilerine ara vermeden devam ediyor.

ÇOMÜ Biga Meslek Yüksekokulu Kooperatifçilik Programı 28 Mayıs tarihinde ülkemizin ilk 500 sanayi kuruluşu içerisinde 77. sırada yer alan Edirne merkezli TRAKYA BİRLİK(S.S. Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği) Genel Merkezine teknik gezi gerçekleştirdi.

Program Koordinatörü Öğr. Gör. Muradiye ÖZEL ÖDÜL gözetiminde gerçekleşen gezi sabah saat 10:30'da Genel Müdür Adnan TEKÇE' ye yapılan ziyaret ile başladı. Ardından TRAKYA BİRLİK Konferans Salonunda Kooperatifler Müdürü Hasan FİDAN tarafından öğrencilere TARKYA BİRLİĞİN organizasyon yapısı, tesisleri faaliyetleri ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgiler verildi. Kurumu anlatan kısa bir tanıtım filminin ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı. TRAKYA BİRLİK Genel Merkezinde yer alan sosyal tesislerde öğrencilere çalışanlarla birlikte öğlen yemeği ikramında bulunuldu. Kooperatifler Müdürü Hasan FİDAN ile birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından gezi sona erdi. Gezinin ardından öğrenciler serhad şehri Edirne'nin Sağlık Müzesi, Lozan Barış Anıtı, Pazarkule Sınır Kapısı, Selimiye Camii, Arasta Çarşısı gibi önde gelen tarihi mekanlarını gezme fırsatı yakaladı.

220-sswv-r1.jpg
220-sswv-r2.jpg