Kim Haklı? İsimli Oyun Gerçekleştirilmiştir.

7 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat 13.00’de Meslek Yüksekokulumuzda “Kim Haklı?“ isimli oyun gerçekleştirilmiştir. Öğr.Gör. Bahaddin Zayim, Öğr.Gör.Muradiye Özel Ödül ve Öğr.Gör.Ergül Söylemezoğlu’nun oyuncu olarak yer aldığı oyun öğrenciler, akademik ve idari personel tarafından yoğun ilgi görmüştür. Günümüzde neredeyse hiç kullanılmayan veya bazı yörelerde kullanılan 15 kelimenin farklı anlamlarda anlatıldığı ancak birinin doğru olduğu oyun; öğrencilerin neşeli dakikalar yaşamasına neden olmuştur.

İzleyenlerin eğlendiği ve stres attığı oyunun birincisi; en fazla kelimenin doğru anlatımını bilen Yerel Yönetimler programı ikinci sınıf öğrencisi Cansu Tekin olmuştur. Cansu Tekin’e kırtasiye malzemesi alışveriş çeki hediye edilmiştir.