Kalite Yönetim Sistemleri Semineri Gerçekleştirildi.

Biga Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Programı ve Süt Teknolojisi Programı öğrencilerini bilgilendirmek amacıyla Yrd. Doç. Dr. A. Gülin Eser tarafından organize edilen ve Kalitest Firması Alternatif Girişimcilik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Yetkilisi Alper Selvi tarafından sunulan bir seminer gerçekleştirilmiştir.

6 Mart 2018 Salı günü konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde, Kalite Yönetim Sistemleri (ISO 9000, ISO9001, ISO22000) hakkında bilgi paylaşımında bulunulmuştur. Selvi  ayrıca; kalite yönetim sistemlerinin gıda sektöründeki önemi ve uygulamaları ile bu konuda yetkili ve akredite kuruluşlar, sertifika ve belgelendirme konularında açıklamalar yapmıştır.

Gıda İşleme Bölümü öğrencilerinin özel ilgi gösterdiği ve sorular sorduğu konferansın sonunda Alternatif Girişimcilik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Yetkilisi Alper Selvi’ye Biga Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Bahaddin Zayim tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir.