Kalite Yönetim Sistemleri Hakkında Bilgilendirme Semineri Düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı ve Süt Teknolojisi Programı öğrencilerini bilgilendirmek amacıyla Dr. Öğr. Üyesi A. Gülin Eser tarafından organize edilen ve Alternatif Girişimcilik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Yetkilisi ve şirket sahibi Alper Selvi tarafından sunulan bir seminer gerçekleştirilmiştir.

30.09.2019 Pazartesi günü konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde, Kalite Yönetim Sistemleri (ISO 9000, ISO 9001, ISO 22000) hakkında bilgi paylaşımında bulunulmuştur. Selvi; kalite yönetim sistemlerinin çeşitli gıda sektörlerindeki önemini vurgulayarak gıda sektörlerindeki uygulamalar hakkında bilgi vermiştir. Ayrıca yetkili ve akredite kuruluşlar ile sertifika ve belgelendirme işlemlerinin neler olduğunu öğrencilerimizle paylaşmıştır.

Seminer, öğrencilerimizin soruları ile tamamlanmıştır.