İşletme Yönetimi Programı ve Ar-Ge Topluluğundan Ortaklaşa Kişisel Gelişim Zirvesi

Meslek Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü İşletme Yönetimi N.Ö. Program Danışmanı Öğretim Görevlisi Ergül Söylemezoğlu ile Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Araştırma Görevlisi Tanju Çolakoğlu koordinatörlüğünde Ar-Ge topluluğu ve Okulumuz İşletme Yönetimi Programı öğrencileri ortaklaşa II. Kişisel Gelişim ve Liderlik Zirvesi’ni düzenlenmişlerdir.

Haber Türk Haber Spikeri Sevinç Satıroğlu ile CCI CocaCola Türkiye İdari İşler Müdürü Güney Bozan’ın konuşmacı olarak katıldığı ücretsiz ve katılım belgeli olarak Entelektüel Etkinlik Merkezi Didem Yaman Amfisinde organize edilen zirve öğrencilerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirilmiştir.