Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

İşletme Yönetimi Programı Öğrencilerimiz Ombudsmanlık Konferansına Katıldı.

İşletme Yönetimi Programı öğrencileri Meslek Yüksekokulumuzu temsilen Program Danışmanları Öğr. Gör. Ergül SÖYLEMEZOĞLU koordinatörlüğünde ÇOMÜ Ombudsmanlık Topluluğu tarafından organize edilen 20 ve 21. dönem Trabzon Milletvekili, Cumhurbaşkanı Eski Başdanışmanı, TBBM Kamu Denetçiliği Kurumu Kamu Başdenetçisi Avukat Şeref MALKOÇ’un Adalet, Ombudsmanlık ve Üniversiteler konusunda konuşmacı olarak yer aldığı Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa katılmışlardır.

Etkinliğe ayrıca Rektörümüz Prof. Dr. Yücel ACER, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ahmet ERDEM ve Prof. Dr. Mustafa GÖRÜN’ün yanı sıra Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Ömer KARİŞİT ve Çanakkale Barosu Başkanı Avukat Bülent ŞARLAN da katılım sağlamışlardır.

Üniversitemiz öğrencilerinin yoğun ilgisi ve birçok öğretim üyesinin katılımıyla gerçekleşen konferans sonrasında Meslek Yüksekokulumuz İşletme Yönetimi Programı öğrencileri üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Zooloji Araştırma Laboratuvarını da ziyaret etmişlerdir.