İşletme Yönetimi Programı öğrencileri, 5. Türkiye İnovasyon Haftası Etkinliklerinde Aktif Görev Aldılar

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından 2011 yılından beri düzenli olarak ICC İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 5. Türkiye İnovasyon Haftası etkinliklerine bu yıl ilk defa Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Çanakkale Teknopark’da katıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ve Çanakkale Teknopark Teknopark Genel Müdürü Erkan Bil ile Yönetim Kurulu Üyeleri Volkan Uslu ve Sefer Kaya Üzen’in de katıldığı 3 gün süren etkinlikte Biga Meslek Yüksekokulu’nu temsilen Öğr. Gör. Ergül Söylemezoğlu koordinatörlüğünde İşletme Yönetimi Programı öğrencileri de 3 gün boyunca üniversitemiz standında aktif görev aldılar. Etkinliğin son gün düzenlenen ödül töreninde İnovalig 2016 şampiyonları ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Etkinlik uluslararası arenada ve Türkiye’de fark yaratan profesyonelleri, sanayicileri, akademisyenleri ve üniversite öğrencilerini İstanbul’da bir araya getiren; Ar-Ge, İnovasyon, Girişimcilik, İnovatif Girişimcilik, İleri Teknoloji, Yazılım, Donanım ve Patent konularına odaklı kongre, konferans, fuar, sergi ve atölye çalışmaları ile dünya çapında çok önemli bir organizasyon olarak biliniyor.