İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Düzenlendi
2015-2016 eğitim öğretim yılı sonunda stajını yapacak Meslek Yüksekokulumuzun öğrencilerine, iki gün süre ile (16 saat) İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verildi.

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından 16-17 Mayıs 2016 günlerinde,Biga Belediyesi Şirintepe Düğün Salonunda düzenlenen eğitimi, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Murat Lale ve Osman Yalçın verdi.

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinden 656'sının yanısıra Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinden 84'inin katıldığı eğitim sonucunda öğrenciler, staj yapacakları işyerlerine sunulmak üzere sertifika alma hakkı kazanmışlardır.

276-jpdg-r1.jpg
276-jpdg-r2.jpg