“İş Arama Becerileri" Konulu Konferans Düzenlendi
Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş Ve Meslek Danışmanlarınca gerçekleştirilen “İş Arama Becerileri” konulu konferans, 19 Mart 2014 Çarşamba günü saat:13.00'de Biga Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda düzenlendi.

Öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen konferansta, Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanlarından Yasin Sezgin tarafından İŞKUR faaliyetleri anlatılmış, iş gücü piyasası analizi yapılmış, İŞKUR işbaşı eğitim programlarından bahsedilmiş. Etkili CV oluşturmak için öğrencilerin öncelikle kendilerini tanımalarını, ardından hangi firmada ve hangi pozisyonda çalışabileceklerini saptamalarını gerektiğini,mülakatta kendini iyi ifade edebilmeleri için mülakat- görüşme teknikleri konusunda katılımcılara bilgi verildi.

Öğrencilerimizin İŞKUR'a üye olabilmesi için konferans öncesi ve sonrasında B blokta bir stand açılmış ve İlgili öğrencilerimizin İŞKUR'a üyelikleri başlatılmıştır.

159-thib-r1.jpg
159-thib-r2.jpg