Hastane Hizmetleri Pazarlaması Konferansı Düzenlendi - 15 Mayıs 2013

15 Mayıs 2013 Çarşamba günü Biga Meslek Yüksekokulu konferans salonunda, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğr.Gör. Aytül Tekay'ın katkıları ile organize edilen, Pazarlama Programı II. Sınıf öğrencilerinin Halkla İlişkiler dersi kapsamında bir konferans gerçekleştirilmiştir.

Biga Özel Can Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Mali Müşavir Bahattin Çetin ve Kurumsal İletişim ve Pazarlama Sorumlusu Ömer Yavuz konferansa konuşmacı olarak katılmışlardır. Konuşmacılar hastane hizmetleri pazarlaması, kurumsal iletişim ve hastanelerin sosyal sorumluluk projeleri konusunda öğrencileri bilgilendirirken yöredeki halka nasıl daha iyi bir hizmet verebilecekleri ile ilgili de bilgilerini aktarmışlardır. Konferans öğrencilerin yoğun ilgisi ve Bahattin Çetin'e yöneltilen sorular ile son bulmuştur.