Halk Oyunları ve Müzik Topluluğumuza Motivasyon Etkinliği

Meslek Yüksekokulumuz ve Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinden oluşan ve Niyazi Mert ÇAKIR eğitmenliğinde çalışmalarına devam eden halk oyunları ekibimize ve okulumuzun müzik topluluğuna Meslek Yüksekokulumuzda bir motivasyon etkinliği düzenlendi. 20 Aralık Perşembe günü okulumuz yemekhanesinde gerçekleşen etkinliğe Meslek Yüsekokulu Müdürümüz Öğr.Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Muradiye ÖZEL ÖDÜL, okulumuz sekreter vekili Basri ÇORAK’ın yanı sıra halk oyunları ve müzik topluluğumuzun öğrencileri katıldı.

Etkinlikte müzik topluluğumuzun öğrencileri seçtikleri türküleri çalıp söylediler. Biga’nın geleneksel yemeklerinden olan “gödek” ikramının da yer aldığı etkinlikte kısa bir konuşma yapan okulumuz müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ bu tip toplulukların faal olmasının öğrencilerin sosyal yaşamı açısından önemli olduğunu ve mutlaka yaygınlaşarak devam etmesi gerektiğini belirterek, öğrencilere gösterdikleri çabalardan ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Etkinlik öğrencilerin kendi aralarında eğlenmesi ile sona erdi.