Halk Oyunları Ekibimiz Çalışmalarına Başladı.

Meslek Yüksekokulumuz ve Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekibimiz “Halk Oyunları Eğitmenliği Belgesi” bulunan ve aynı zamanda Biga İİBF öğrencisi olan Niyazi Mert ÇAKIR eğitmenliğinde çalışmalarına devam ediyor.

Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Muradiye ÖZEL ÖDÜL ve Beden Eğitimi Öğr. Gör. Fatma ÖZTÜRK’ ün gözetiminde 25 öğrenciden oluşan ekip çalışmalarına haftanın iki günü Biga Meslek Yüksekokulu yemekhanesinde yoğun bir tempoyla devam etmekte. Ege yöresinden derlenen oyunlara hazırlanan ekibimiz ilerleyen dönemlerde üniversitemiz bahar şenlikleri, Çanakkale bölgesindeki çeşitli etkinlikler, ulusal ve uluslararası festival ve şenlikler ile diğer bir çok organizasyona katılmayı hedefliyor. Bu tür faaliyetlerin öğrencilerin sosyal gelişimine katkılarına dikkat çeken Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ bu tür sosyal faaliyetlerin çeşitlenerek devamından yana olduklarını belirterek öğrencileri her açıdan desteklediklerini belirtti.