GMKA Destekli Projemizin İlk Ön İzleme Değerlendirme Toplantısı Yapılmıştır.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından desteklenen ”Biga Bölgesinde Kırsal Kalkınma İçin Çiğ Süt Kalitesini Arttırmaya Yönelik Mesleki Eğitim ve Laboratuvar Projesi” adlı projenin ilk ön izleme değerlendirme toplantısı yapılmıştır.

Toplantıya GMKA proje uzmanlarından Ertuğrul Burak MERİÇ, Önder UNCEL, Proje Koordinatörü Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ, proje uzmanlarından Dr. Öğr. Üyesi A. Gülin ESER, Öğr. Gör. Muradiye ÖZEL ÖDÜL’ ün yanı sıra proje ortakları temsilcileri Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Mustafa MUTLU ve Ziraat Odası Genel Sekreteri Arif ÖDÜL katılmışlardır. Toplantıda projenin uygulanma takvimi ve görünürlük faaliyetleri hakkında görüşmeler yapılarak, projemizin 15 ay sürecek olan uygulama süreci başlatılmıştır.