Gıda Teknolojisi ve Süt Ürünleri Teknolojisi Programları Öğrencilerine Yönelik ISO Eğitim Seminerleri Gerçekleştirilmiştir.

7-8 Aralık 2019 tarihinde Biga Meslek Yüksekokulu konferans salonunda Türkiye Akreditasyon Kurumu tarafından (TÜRKAK) akredite belgesine sahip olan Kalitest Belgelendirme ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şirketinin kurucusu Alper Selvi işbirliğinde, Baş Denetçi Gıda Müh. Barış Acar tarafından ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel ve İç Denetçi eğitimleri verilmiştir.

Meslek Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümü öğretim elemanları Dr. Öğr.Üyesi A. Gülin Eser ve Dr. Öğr. Gör. Serpil Aday öncülüğünde düzenlenen bu eğitime Gıda Teknolojisi ve Süt Teknolojisi Programı öğrencileri katılmıştır. Eğitime katılan öğrenciler, eğitim sonunda yapılan sınavı başarıyla tamamlamaları durumunda “Kuruluş İçi Denetçi” başarı sertifikasını almaya hak kazanacaklardır.