Gıda Teknolojisi Programı Teknik Gezide - 16 Mayıs 2013

Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri, meslek bilgilerini pekiştirmek, gelecekte çalışma alanları olacak olan firmaları inceleme fırsatı bulmak, iş atmosferi hakkında gözlem yapmak amacıyla 15.05.2013 tarihinde Öğr.Gör.Serpil ADAY gözetiminde dondurulmuş ürün üretiminde önemli bir konuma sahip olan Meydere Gıda Sanayi firmasına ve özellikle közlenmiş biberde kendini kanıtlamış olan Royal Food A.Ş. firmasına teknik gezi düzenlemiştir.

Serpil Aday “kendi alanlarında çok başarılı olan bu iki firma, öğrencilerimize hem üretimle ilgili iş akışı hakkında hem de kendi deneyim ve tecrübelerini aktararak çok değerli bilgileri bizimle paylaştılar. Öğrencilerimiz derslerde öğrendikleri bilgileri pekiştirme fırsatı buldular” dedi.