Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Meslek Yüksekokulu Gıda
Teknolojisi Programı öğrencileri 22.12.2015 tarihinde Meyve ve Sebze
Teknolojisi ve Biyoteknoloji dersi kapsamında ürettikleri ürünleri
hocalarının ve öğrenci arkadaşlarının beğenisini sundular.
Bölüm
ve dersin hocası Öğr. Gör. Serpil ADAY ''Her yıl olduğu gibi bu senede
öğrencilerimizle ders uygulaması olarak zeytin, turşu ve konservenin
dışında aynı zamanda ketçapta ürettik. Farklı baharat karışımlarıyla
hazırlanmış ketçap ürünlerinin yanı sıra, ballı ketçap, tavuk sulu
ketçap, et sulu ketçap, körili ketçap, yumurta kabuğu tozu ile kalsiyum
miktarı arttırılmış ketçap, mantar aromalı ketçap çeşitleriyle geniş
yelpazeye sahip ürünler ürettik hem hocaların hem de diğer öğrencilerin
beğenisine sunduk. Gelen olumlu eleştiriler bizi çok sevindirdi.''dedi.