Gıda Teknolojisi Programı 2. sınıf öğrencimiz Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresine Katıldı.

.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesinde 17-19 Nisan 2019 tarihlerinde 21. si gerçekleştirilen Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresine, Gıda Teknolojisi Programı 2. sınıf öğrencisi Aslı Parlak, hocası Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gülin Eser eşliğinde katılmıştır. 500 katılımcı, 15 ülke, 18 şehir, 60 sözlü sunum, 80 poster, 4 çağrılı tebliğ, 1 panelin olduğu kongrede  “Dumanlama Yönteminin Gıdaların Muhafazasında Kullanımı” konulu sözlü bildirisini sunan Aslı Parlak, Biga Meslek Yüksekokulunu ve  Gıda Teknolojisi Programını başarı ile temsil etmiştir.