Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Futbol Turnuvasının Şampiyonu Makine İkinci Öğretim 1. Sınıf
Havuz Cafe Halı sahasında 1 Nisan 2016 cuma günü başlayan Meslek Yüksekokulumuz futbol turnuvası, 27 Mayıs cuma günü oynanan final maçı ile sona erdi. Başlama vuruşunu Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Suat UĞUR'un yaptığı final maçında Makine İkinci Öğretim 1.sınıf futbol takımı Elektrik Normal Öğretim 1.sınıf futbol takımını 8-4 yenerek şampiyon oldu. 30'ar dakikalık iki yarıdan oynanan ve son derece çekişmeli geçen final maçında golleri Makine İ.Ö adına Volkan(6), Emre ve Doğu, Elektrik N.Ö adına ise İlker(2), Mustafa ve Kuban kaydetti.

12 Mayıs 2016 Perşembe günü geçirdiği trafik kazası sonucunda vefat eden Gıda Teknolojisi İ.Ö Programı 1. sınıf öğrencimiz Görken KUZUK adına atfedilen futbol turnuvasının final maçının bitiminde, maçı izleyen Biga Kaymakamı Gökhan GÖRGÜLÜARSLAN tarafından şampiyon takım Makine İ.Ö 1.sınıfa madalyaları ve şampiyonluk kupası verildi. Ayrıca maçı izleyen Balıklıçeşmespor Kulüp Başkanı İsmail KUTLU ve Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Suat UĞUR tarafından turnuvanın en centilmen takımı ile oyuncusuna madalyaları takdim edildi.

Futbol madalya töreninin ardından Meslek Yüksekokulumuzda düzenlenen basketbol 3 sayı atma ve masa tenisi mücadelelerinde dereceye giren öğrencilere madalyaları Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Bahaddin ZAYİM, Makine İ.Ö Program Danışmanı Serhat FİLİZ, Beden Eğitimi Okutmanı Fatma ÖZTÜRK, Biga Meslek Yüksekokulu Sekreteri Bayram Ali BAŞARAN ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Müfit YARDIMCI tarafından takdim edildi.

286-gfnk-r1.jpg
286-gfnk-r2.jpg
286-gfnk-r3.jpg
286-gfnk-r4.jpg
286-gfnk-r5.jpg
286-gfnk-r6.jpg