Emekli Olan Öğr.Gör. Rahmi Güller İçin Plaket Töreni Düzenlendi - 05 Haziran 2013

Biga Meslek Yüksekokulu Otomotiv Teknolojisi Programı`nda yaklaşık 20 yıl görev yapan Öğr.Gör.Rahmi Güller için 05.06.2013 Çarşamba günü emekliye ayrılmasından dolayı veda ve plaket töreni düzenledi.

Törene Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Şemun Tayyar, yüksekokulumuzun Akademik ve İdari personeli katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Şemun Tayyar emekliye ayrılan öğretim görevlimize 20 yıldır Biga Meslek Yüksekokulu Otomotiv Teknolojisi Programında verdiği eğitim hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek emeklilik yaşamı boyunca sağlık ve mutluluk dileklerini iletti. Ardından Öğr.Gör. Rahmi Güller' e plaket ve hediyesi takdim edildi.