Doç.Dr. Özlem YAYINTAŞ Hocamıza Veda Yemeği
Meslek Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna Doçent olarak ataması gerçekleşen Özlem YAYINTAŞ hocamıza veda yemeği düzenlenmiştir.

09 Mart 2016 çarşamba günü, akademik ve idari personelimizin katılımları ile Köşdere Apart Otelde gerçekleştirilen etkinlikte, Doç.Dr. Özlem YAYINTAŞ Hocamıza Meslek Yüksekokulumuzda vermiş oldukları eğitim ve öğretime katkılarından dolayı plaket ve çiçek takdimi yapılmıştır.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç.Dr.Suat UĞUR, yaptığı konuşmada; ''Bugüne kadar Meslek Yüksekokulumuza vermiş olduğunuz hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinizde başarılar diliyorum.'' demiştir. Doç. Dr. Özlem YAYINTAŞ Hocamızda '' Böyle bir organizasyonun gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm personele teşekkür etmiştir.''

259-gdmi-r1.jpg
259-gdmi-r2.jpg