Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Cumhur İttifakı Biga Ak Parti Belediye Başkan Adayı Bülent ERDOĞAN, Meclis Üye Adayları ve Ak Parti Gençlik Kolları Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etmişlerdir.

Cumhur İttifakı Biga Ak Parti Belediye Başkan Adayı Bülent ERDOĞAN, Meclis Üye Adayları ve Ak Parti Gençlik Kolları 26 Şubat 2019 Salı günü Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ’yü ziyaret etmişlerdir.

Ziyaret kapsamında ERDOĞAN, Biga Meslek Yüksekokulu ile işbirliğinin artırılmasına yönelik projelerinden bahsederek, yerelde ortak projelerin gerçekleştirilmesinin önemini belirtmiştir. ERDOĞAN ayrıca tarım ve hayvancılık ile sanayi sektörlerinde işbirliklerinin güçlendirilmesini vurgulamıştır.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ, gerçekleştirilecek olan ortak projeler ile üniversite-sanayi işbirliğinin sağlanmasına katkı sağlanacağını belirterek bölgesel kalkınmaya yönelik tüm çalışmalarda görev alabileceklerini belirtmiştir.

Biga Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Bahaddin ZAYİM ve Öğr. Gör. Muradiye ÖZEL ÖDÜL’ün de katıldığı ziyaret, ERDOĞAN ve ekibine çalışmalarında başarı temennileri ile sona ermiştir.