ÇOMÜ Innostation Projesine Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Görevlisinden Mentorluk Desteği

Meslek Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü İşletme Yönetimi Program Danışmanı ve Proje Koordinasyon Sorumlusu Öğretim Görevlisi Ergül Söylemezoğlu Üniversitemiz Rektörlüğü ile T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ikinci kez desteklenen ÇOMÜ İnnostation (yenilik istasyonu) projesi kapsamında mentorluk çalışmalarına başlamıştır.

Proje içerisindeki bu çalışmalar sonucunda geneli Üniversitemiz Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğrencilerinden oluşan molekülce ekibi katılımcılarının kişisel gelişim, bilimsel araştırma yöntemleri ve istatistiksel analiz programları, bilimsel makale yayınlama, genel işletmecilik bilgisi, girişimcilik ve start up, ekip yönetimi ve liderlik, pazar analizi ve pazarlama stratejileri, ürün ve süreç geliştirme faaliyetleri konularında kapsamlı bilgi sahibi olmaları hedeflenmektedir.