Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

ÇOMÜ 25. Yıl Futbol Turnuvasının Biga MYO Şampiyonu Gıda Teknolojisi İkinci Öğretim 1. Sınıf

ÇOMÜ 25. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Meslek Yüksekokulumuz Sınıflar arası Futbol Turnuvasında rakibi Gıda Teknolojisi 2. Sınıfı 5-4 yenen Gıda Teknolojisi İkinci Öğretim 1.sınıf takımı şampiyon oldu.

19 Aralık 2016 Pazartesi günü Havuz Cafe Halı sahasında 29 takımın katılımı ile ve 25’er dakikalık iki yarıdan oynanan müsabakalar halinde gerçekleştirilen futbol turnuvasında yarı finale kalan Gıda N.Ö 2. Sınıf ve Gıda İ.Ö 1.sınıf takımları rakiplerini yenerek finale kaldılar.

Final maçını izleyen Biga Kaymakamı Gökhan GÖRGÜLÜARSLAN tarafından şampiyon takım Gıda Teknolojisi İ.Ö 1.sınıfa madalyaları ve şampiyonluk kupası verildi.

Tören öncesi konuşma yapan Beden Eğitimi Okutmanı Fatma ÖZTÜRK; “Üniversitemizin 25.yıl etkinlikleri kapsamında yaptığımız ve bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz sportif faaliyetleri bugün oynanan futbol final maçı ile sonlandırmış bulunmaktayız. Turnuvaya katılan öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Geleneksel olarak yapmayı planladığımız sportif faaliyetlerimize desteklerinden dolayı Sn. Müdürüme, müdür yardımcılarıma, Sn. Müfit Beye teşekkür eder ayrıca Meslek Yüksekokulumuz ile ilgili tüm konularda bizlerden yardımını esirgemeyen ve her konuda fikir ve düşüncelerimizi paylaştığımız Sn. Kaymakamımız Gökhan GÖRGÜLÜ Arslan’a bir kez daha kurumum ve şahsım adına teşekkür ederim.” demiştir. Törende ayrıca maçı izleyen Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Suat UĞUR tarafından turnuvanın en centilmen takımı ile oyuncusuna madalyaları takdim edildi.

Futbol madalya töreninin ardından Meslek Yüksekokulumuzda düzenlenen voleybol, basketbol 3 sayı atma ve masa tenisi mücadelelerinde dereceye giren öğrencilere madalyaları Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ, Öğr. Gör. Bahaddin ZAYİM, Meslek Yüksekokulu Sekreteri Bayram Ali BAŞARAN,  Halkla İlişkiler Sorumlusu Müfit YARDIMCI ve Beden Eğitimi Okutmanı Fatma ÖZTÜRK tarafından takdim edildi.