Biga Meslek Yüksekokulu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Proje Koordinasyon Merkezi Görevlileri Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Ettiler.

ÇOMÜ Proje Koordinasyon Merkezi Görevlilerinden İbrahim ÇÖLGEÇEN ile Üniversitemiz öğrencileri Tunahan GENCEL, Mustafa ŞEN ve Selin CUMA 02 Ocak 2018 Salı günü Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Suat UĞUR’u makamında ziyaret etmişlerdir.

Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ, Öğr. Gör. Bahaddin ZAYİM’in yanısıra Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr.Gör.İsmail HACIKURU, Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Öğretim Elemanları  Öğr.Gör.Mustafa DÜNDAR, Öğr. Gör.Serhat FİLİZ ve Meslek Yüksekokulu Sekreteri B.Ali BAŞARAN’ında katıldığı görüşmede TÜBİTAK‘a sunulması planlanan proje hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Gerçekleştirilmesi planlanan proje ile ilgili öğrencilere teşekkür eden Doç. Dr. Suat UĞUR; “Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanları akademik alanlarında, Üniversitemiz bünyesinde proje üretilmesi, geliştirilmesi ve hayata geçirilmesi konularında bilimsel katkı sunacaklardır.” demiştir.