Çan MYO Müdürü Prof. Dr. Murat YILDIRIM, Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çetin KANTAR ve Çan Meslek Yüksekokulu Sekreteri Gülşen DEMİRCAN Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Ettiler.

Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat YILDIRIM, Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çetin KANTAR ve Çan Meslek Yüksekokulu Sekreteri Gülşen DEMİRCAN 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Suat UĞUR’u makamında ziyaret etmişlerdir.

Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ ve Öğr. Gör. Bahaddin ZAYİM’in de katıldığı görüşmede Meslek Yüksekokulların genel sorunları, üniversite- sanayi işbirliğinin hayata geçirilmesi, öğrenci kontenjanları, Kalite Güvencesi gibi konularda görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ayrıca Prof. Dr. YILDIRIM, Prof. Dr. KANTAR ve DEMİRCAN  geçtiğimiz günlerde Prof. ünvanı alan Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın UĞUR hocamızı tebrik etmişlerdir.