Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Bulgaristan Plovdiv Gıda Teknolojisi Üniversitesi Öğretim Üyelerinin Biga Meslek Yüksekokulu Ziyareti
Bulgaristan Plovdiv Gıda Teknolojisi Üniversitesi Öğretim Üyeleri 11-15 Mayıs 2015 tarihlerinde Üniversitelerarası Akademik Personel Hareketliliği Erasmus değişim programı çerçevesi doğrultusunda Biga Meslek Yüksekokuluna ziyarette bulundular.

Gezi kapsamında Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Suat Uğur'u makamında ziyaret eden Plovdiv Gıda Teknolojisi Üniversitesi Öğretim Üyeleri Doç.Dr.Galin Yordanov IVANOV ve Dr.Vasil SHIKOV Yüksekokul öğretim elemanlarına Plovdiv Gıda Teknolojisi Üniversitesi hakkında genel bilgiler içeren bir sunum gerçekleştirdiler.

Heyet ,Yüksekokul öğretim elemanlarından Doç.Dr. Özlem YAYINTAŞ, Yrd. Doç.Dr. Ahmet UZATICI ve Öğr.Gör. Ertuğrul BİLGÜCÜ ile beraber Yüksekokul Çiğ Süt Laboratuvarında ve süt ürünleri uygulama biriminde incelemelerde bulunmuşlardır. Misafir öğretim üyeleri ayrıca bölgemizin süt üretim çiftliklerinde, süt toplama merkezlerinde ve farklı gıda işletmelerinde de teknik incelemelerde bulunmuşlardır.

Heyetler arası yapılan görüşmelerde; eğitimde farklı işbirliği fırsatları, öğrenci değişim programları, öğrenci staj programları gibi konular ele alınmış olup , Biyoteknoloji alanında da Üniversitelerarası Erasmus değişim programı anlaşmasının yapılması planlanarak ziyaret tamamlanmıştır.

217-piau-r1.jpg
217-piau-r2.jpg
217-piau-r3.jpg
217-piau-r4.jpg
217-piau-r5.jpg