Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan Meslek Yüksekokulumuz İnşaatını Yerinde Gezerek Bilgi Almışlardır.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Melih Akyıl, Meclis Üyeleri Hüseyin Erdoğan, Cüneyt Oflaz ve Tevfik Başarır ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu 22 Ekim 2020 Perşembe günü Ağaköy- Ramazan Aydın yerleşkesinde devam eden Meslek Yüksekokulumuz inşaatını yerinde gezerek bilgi almışlardır.

İnceleme gezisinde Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ve katılımcılara Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü tarafından İdari bina - Laboratuvar ve Atölye binalarından oluşan Meslek Yüksekokulu inşaatı gezdirilerek bilgi verilmiştir. Müdür Öğr. Gör. Bilgücü; “31 Mart 2017 tarihinde temeli atılan inşaatımızın 2021 Mart ayı gibi tamamlanmasını ve bahar döneminde eğitim ve öğretime yeni binalarımızda devam etmeyi umuyoruz.” demiştir.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ise Meslek Yüksekokulu bina ve kapasitesinin bölgeye uygun inşa edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek Meslek Yüksekokulumuzun gerekli atölye, laboratuvar gibi malzeme - araç ve gereçlerinin temin edilebilmesi hususunda her zaman destek sunacaklarını belirtmişlerdir.