Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Şadan Doğan, Meclis üyesi Hasan Değirmenci, 5. Meslek Komitesi (Tarım, Hayvancılık Ürünleri Toptan ve Perakende Ticareti) Başkanı Ayhan Güney, S.S Yeniçiftlik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hüseyin Bulut ve S.S Hacıhüseyin Yaylası Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı İsmail Bülbül 31 Mart 2017 Cuma günü Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Suat Uğur’u makamında ziyaret ettiler.

Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Suat Uğur, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü ve Öğr. Gör. Bahaddin Zayim tarafından karşılanan ve çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret yaklaşık iki saat sürdü.

Biga Ticaret ve Sanayi Odasında 29 Mart 2017 Perşembe günü yapılan 5. Meslek Komitesi (Tarım, Hayvancılık Ürünleri Toptan ve Perakende Ticareti) toplantısında alınan kararlar gereğince, hayvancılığın en büyük sorunlarından biri olan somatik hücre ve meme hastalığı gibi konularda yaşanan sorunlar, alınması gereken koruyucu önlemler ve laboratuvar eksikliği gibi konuların görüşüldüğü ziyaret oldukça verimli geçti.

Görüşmede, Biga hayvancılığını ilgilendiren tüm konuların daha detaylı görüşülmesi amacıyla,19 Nisan 2017 Çarşamba günü geniş katılımlı bir toplantının gerçekleştirilmesi için mutabık kalındı.

Ziyaretin sonunda, Biga TSO Başkanı Şadan Doğan ve diğer misafirlere Biga Meslek Yüksekokulu Çiğ Süt ve Mikrobiyoloji Laboratuvarı gezdirilerek, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü tarafından bilgi verildi.