Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Biga Öğrenme Şenliği Etkinliğine Katıldık.

Biga Meslek Yüksekokulu, Biga Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün öncülüğünde “Eğlenerek Öğrenmeye Var mısınız?” sloganı ile düzenlenen öğrenme şenliğine katıldı.

12 - 13 Mayıs 2017 günlerinde Biga Belediyesi önünde düzenlenen etkinlikte Meslek Yüksekokulumuzun standında Makine, Mobilya Dekorasyon ve Süt Ürünleri Teknolojisi programlarında üretilen ürünler sergilendi. Makine programı öğrencilerinin kendilerinin tasarladıkları 3 Boyutlu yazıcı (3D printer), akıllı sulama sistemi, Mobilya dekorasyon programı öğrencilerinin ürettiği sehpa, masa, keson, etejer ve kitaplık gibi ofis mobilyaları ve Süt ürünleri teknolojisi öğrencilerinin ürettikleri sepet- Mihaliç (kelle), köy peyniri, ayran gibi farklı süt ürünleri sergilendi.

Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga Şube Müdürü Müjdat Yüksel, Biga İİBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Yiğit, Biga Orman Müdürü İhsan Tunç, Biga İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Vasfi Karaca, Biga Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Cemal Avcı, Biga AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Muharrem Bulut, Biga Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Ali Hikmet Cevher, İlk ve Orta Okul Müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar tarafından gezilen stant oldukça ilgi gördü.