Biga Meslek Yüksekokulunda “Niçin?, Neden?, Nasıl?” Konulu Seminer
Biga Meslek Yüksekokulunda bireylerin kişisel gelişimlerini konu alan “Niçin, Neden, Nasıl?”başlıklı seminer etkinliği düzenlendi. Edremit Organizasyon Taahhüt Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sahibi Ergün Özdemir 06.03.2014 Perşembe günü saat 15.00’de Biga Meslek Yüksekokulu konferans salonunda İşletme Yönetimi ve Pazarlama programı öğrencileri ile bir araya geldi. Biga Kaymakamı Fatih Genel’in de konuk olarak katıldığı ve öğrencilerin ilgisinin yoğun olduğu seminerde Özdemir, öğrencilere hayatta ve iş düyasında karşılaşılan engellerin ne şekilde aşılabileceği hakkında bilgiler verdi. Özdemir, iyi bir pazarlamacı olmanın püf noktalarını gerek iş dünyasından gerekse kendi deneyimlerinden yola çıkarak öğrencilere anlattı.

Seminer sonunda Biga Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Dilek DÖNMEZ POLAT tarafından Ergün ÖZDEMİR’e hediyesi takdim edildi.

152-xugh-r1.jpg
152-xugh-r2.jpg