Biga Meslek Yüksekokulu'nda İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Meslek Yüksekokulu'nda 17 Eylül 2014 Çarşamba günü, AKKAŞ OSGB şirketi çalışanlarından iş güvenliği uzmanları Vahap Özsüer ve Cansu Tepeli tarafından ''İş Sağlığı ve Güvenliği'' konulu konferans verildi. Yüksekokulumuzun konferans salonunda gerçekleşen eğitime akademik ve idari personelimiz katıldı.

Eğitimcilerden Vahap Özsüer konuşmasında, iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarının sahip olması gereken nitelikler, uzmanların sahada karşılaştıkları zorluklar, iş sağlığı güvenliği alanındaki çeşitli uygulamalar, personelin okulda karşılaşabileceği olası durumlar, meslek ile ilgili sorumluluk ve bilinçlenmenin önemi konularında bilgi verdi.

Katılımcıların ilgi ile izlediği konferansta, konu ile ilgili merak edilen sorular Vahap Özsüer tarafından cevaplandırıldı. Konferans, katılımcılara ''İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Katılım Belgesi'' verilmesi ile son buldu.

184-fyld-r1.jpg