Biga Meslek Yüksekokulu'nda 2017-2018 Akademik Yılı Kayıtları Başladı

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında, Biga Meslek Yüksekokulunu kazanan öğrencilerimizin kayıtları 14 Ağustos 2017 Pazartesi günü başladı.

Meslek Yüksekokuluna ilk kayıt yaptıran İşletme Yönetimi Programı öğrencisi Ahmet Faruk Eyiol’un kayıt işlemleri, Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan tarafından gerçekleştirilmiştir. İlk kayıt olma anısına öğrencimize, Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan tarafından hediye takdimi yapılarak başarı dileklerinde bulunulmuştur.

Ayrıca Gıda Teknolojisi Programına yerleşen Gamze Biçici’nin kayıt işlemleri Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Yerel Yönetimler Programı öğrencisi Tuğçe Çatal’ın kayıt işlemleri Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Melih Akyıl ve Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencisi Oktay Bağcı’nın kayıt işlemleri ise Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Erhan Gümüş tarafından yapılmıştır.

Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Suat Uğur'da ilk kaydı yapılan öğrencilere başarılar dileyerek kayıt işlemlerinin 18 Ağustos 2017 Cuma günü sona ereceğini belirtmişlerdir.