Biga Meslek Yüksekokulu'nda 2016-2017 Akademik Yılı Kayıtları Başladı

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında, Biga Meslek Yüksekokulu'nu kazanan öğrencilerimizin kayıtları 15 Ağustos 2016 Pazartesi günü başladı.

Meslek Yüksekokuluna ilk kayıt yaptıran Pazarlama (Örgün) Programı öğrencisi Mine Tepe'nin kayıt işlemleri, Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan tarafından gerçekleştirilmiştir. İlk kayıt olma anısına öğrencimize, Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan tarafından hediye takdimi yapılarak başarı dileklerinde bulunulmuştur. Kayıt işlemlerinde Biga Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Mehmet Emre Mengi ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan'da bulunmuşlardır.

Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Suat Uğur'da ilk kaydı yapılan öğrenciye başarılar dileyerek Meslek Yüksekokulumuzu bu yıl 728 öğrencinin tercih ettiğini ve kayıt işlemlerinin 19 Ağustos 2016 Cuma günü sona ereceğini belirtmişlerdir.